Brannvarsler

Røykvarslere er noe av det viktigste utstyret du trenger i boligen din, men er dessverre ofte noe av det siste mange tenker på. Du bruker tusenvis av kroner på å pusse opp og dekorere hjemmet ditt med kostbare møbler og belysning, men har inntil nå måttet benytte store og stygge røykvarslere. Ikke nå lenger..

CAVIUS fotoelektrisk røykvarsler er utviklet og designet i Danmark og er en velkommen endring fra de tradisjonelle, store og stygge varslere vi har hatt i årevis. Basert på teknologi anbefalt av brannvesen og sikkerhetstjenester over hele verden, tilbyr produktet tidlig deteksjon av brann i hjemmet og varsler med en gjennomtrengende alarm når røyk blir oppdaget. Og den ser flott ut! Så liten og stilig at du ikke vil nøle med å plassere den der den fungerer best: Midt i rommet.

LES TEST AV CAVIUS SYSTEMET PÅ TEK.NO

CAVIUS 40 mm røykvarsler leveres med et montert batteri med 10 års livsgaranti. Straks den er montert med sin unike «Smart Clip» takmontering mekanisme, er batteriet aktivert. Enheten har en alarmlyd på 85 dB (A) på 3 meters avstand og avgir en gjennomtrengende lyd som er utviklet for å kunne vekke deg fra søvn.

CAVIUS varslere har en 30 dagers «lav batterispenning» varsling som gir deg anledning til å skifte ut varsleren i tide.

Den intelligente multifunksjons-knappen på siden av enheten er testfunksjon ulik andre varslere. Når knappen trykkes inn aktiveres lyd og lyssignaler hvis sensorene fungere som de skal. Med knappen kan man også slå av alarmen som automatisk vil reaktivere enheten etter 10 minutter og gi deg anledning til å lufte ut eventuell røyk som aktiverte alarmen.

Knappen har også en liten LED-lampe som avgir en svakt lysglimt for å vise at enheten er aktiv.

CAVIUS benytter en avansert fotoelektrisk teknologi som reduserer falske alarmer betraktelig, men som samtidig gir best mulig varsling av røykutvikling.

Alle våre varslere er 100% testet i den verdensledende AW! Testunnellen.

Estetisk tiltalende vil CAVIUS røykvarslere passe i ethvert hjem, i alle rom og være nesten usynlig. Med sitt 10 års batteri er det en god og sikker investering.

Slik monterer du Cavius brannvarslere: