Cavius Nyheter

CAVIUS sin ekspertise er nå utvidet til den trådløse verden, med en ny røykvarsler spesielt designet til å passe perfekt til den moderne families behov for sikkerhet i hjemmet. Hele hjemmet ditt kan sikres. Den optiske røykvarsleren måler bare 65mm og har 5 års batteritid med trådløs kommunikasjon. Den kan snakke via trådløs overføring med andre varslere i CAVIUS Wiresless Alarm Family. Den store og enkelt tilgjengelige testknappen gir deg mulighet til å enkelt teste den kraftige 85 dB(a) alarmen (på 3 meter), eller aktivere en 10-minutters pausefunksjon ved feilalarm.

Hub for tilkobling til internett. Kostnadsfri App og gratis bruk. •Fungerer med alle produkter i Cavius trådløs familie. •Få beskjed på mobil, nettbrett og e-post ved hendelser. •Administrer dine egne varslingspersoner. •Ingen løpende kostnader – gratis bruk! •Last ned Cavius Alarm app’en på norsk gratis fra Apple App store og Google play store Cavius HUB gir deg et fullt adresserbart varslingsanlegg på din smart-telefon eller nettbrett og i appen får du vite: •Hvor det skjer en hendelse ( adresse, objektets navn) •Hvilken type detektor som er i alarm ( røyk, varme, vann ) Første halvår 2019 kommer også innbruddsensorer; magnetkontakt og bevegelsessensor. •Hvilken detektor som er i alarm (navnet du har gitt detektoren, f.eks. stue) •Tidspunkt og dato for hendelse. •De siste 100 hendelsene ligger også i loggen. I tillegg kan du sette opp Cavius HUB mot Google Assistant for full integrering i et smarthus system.